ORGON energiás
Vízkezelő készülék

Magyar védjegyű Orgon egység, helyre állítja a víz természetes szerkezetét és  Orgon életenergiával, egészségessejt működés információval tölti meg a csapvizet, melytől selymes és szép, lúgosabb vizet kapunk.

Vízről jó ha tudod: Kattints ide

Mosogató csapraköthető ORGON Vízkezelő készülék felső részben van
a szűrőház a szűrőbetéttel, az alsó rész a ORGONenergiás henger.

A vízkezelő nem igényel különleges karbantartást a szűrőcserén és a tisztításon kívül.
Termék és visszavásárlási garanciát biztosítunk rá és akár bérelhető is.

További információt a készülékről az
orgon@orgon.hu
email címen kérhet.

Az Orgon  vízről

Az orgontechnológia a strukturális állapotot hívatott rendezni, hangolt kristályos aktív rendszere révén.

Az orgon víz azt jelenti, hogy nagyon nagy frekvenciával energiát közlünk a vízzel. Az ORGON készülékben kezelt víz, a nagy frekvenciával  történő besu¬gár¬zás alatt felvett energiát a vízmolekuláknak adja át.
Az orgon víz esetében a legfontosabb fizikai paraméterek megváltoznak, e változások (viszkozitás, felületi feszültség) a hőmérséklet változásával is fennmaradnak.
Az orgon víz eltarthatósága szignifikánsan jobbak, az ugyanolyan körülmények között tartott kezeletlen vízzel szemben, mert időegység alatt alacsonyabb a hő átadása. Önmagában a tárolás, szállítás hatása az orgon kezelt víz tulajdonságaira kisebb mértékű, egyes esetekben akár elhanyagolható.

Az orgon víznek az emberi szervezetben lejátszódó legvalószínűbb  hatásai a következők:
Élettani, kórtani szempontból sem hanyagolható a víz változatos kristályszerkezete, hiszen ez által oldóképessége, elektromos tulajdonsága miatt, a szervezet homeosztázisában játszott szerepe is módosul, így az egészség-betegség állapotában is maximális szerepe lehet.
Az orgon víznek tulajdonsága, hogy az általa felvett energiát képes részletekben visszaadnia a környezetének, az emberi test hőmérsékletén. Ennek azért van jelentősége, mert a szervezetben zajló katalitikus reakciók is testhőmérsékleten játszódnak le.
Az orgon víz fogyasztása a nagyobb ozmotikus nyomása miatt, hozzájárul a lokális gyulladások csökkentéséhez valamint az ödémák hatékonyabb felszámolásához;
Az orgon víz hozzájárul a jobb vese működéshez annak következtében, hogy a nefronok Henle-féle kacsában a víz visszaszívódás fokozódik.
A sejthártyán történő megnövekedett permeabilitása miatt, energia többletet szolgáltat a sejt anyagcsere folyamatainak.
Az élő szervezet szempontjából ez azt jelenti, hogy az összes vizes oldatok, amelybe bekerül az orgonvíz strukturáltabb, közelebb viszi a saját normál homeosztázisához és kevesebb energia-befektetésre van szüksége szerv, szövet és sejt szinten az egészséges, normális működés fenntartásához. A fennmaradt plusz energiát a szervezet képes hasznosítani a tanulásban, a fizikai erőkifejtésben, a stresszes állapotok legyőzésében és a betegségek esetében is nagyobb hatékonysággal képes igénybe venni a szervezet saját energiatartalékait.

Az orgonvíz prevenciós és regeneráló hatása az alábbiakban nyilvánul meg:
Segíti a táplálék felszívódását, az ásványi sók lebontását, a véredények helyreállítását, a vesén és a nyirokrendszeren át a folyadékterek egyensúlyba hozását, a szív és érrendszeri betegségek gyógyítását, az emésztő traktus gyógyítását. Sejtregeneráló hatása miatt késleletei az Öregedést, megelőzi a betegségek létrejöttét, növeli a sportolók teljesítményét 5-6 %-kal anélkül, hogy káros mellékhatása lenne.

Nem csak a finom vizet nyújtjuk, hanem a hasznos híreket is.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Copyright 2016 ORGON-TECH Bt.