Pár gondolat, hogy elgondolkozz miért?

Ismert tény, hogy egyes gondolatok, amik nézőpont kiszélesítést nyújtanak gyarapítják, a megértést,  ami élettapasztalati élmény nővelő.

A nyaralási gondolatok folyamán a benned is lévő tengerhez hívó gondolat, lehet csupán egos szimbolika, ám lehet tudatalatti lelki impulzus is.

Hegyekhez vagy vízparthoz való vonzódás mindegy ki mi iránt vágyódik, az számit, hogy aktuális tudattartalmai szerint. Számára a közeg mit jelent?

A tengerrel kapcsolatban alábbi megközelítési fonalakkal szélesítem világunkra tekintő nézőpontodat.

A tengervíz felőli megközelítés:

A tengervízben oldott összes szervetlen anyag mennyisége határozza meg, a tengervíz sótartalmát. Az oceanográfusok számításai alapján, a világtenger 5 billió tonna oldott anyagot tartalmaz, és vizében csaknem 100 különböző elem található meg.

Lehet, van akit a tengervíz oldott ásványanyag tartalma is vonz, mivel sok bőr és egyéb légúti, valamint mozgásszervi betegségek javulását is segíti.

Létezés vagy Isten szimbolikája felöl:

A Budhisták szerint, egy tengerben rezgünk. Természetesen a vizet fizikálisan érzékeljük és a benne lévő életet alapból, ám ha információ hordozóként nézzük, akkor láthatjuk, hogy mint a testünk is, mesteri precizitással komponált természetes működő rendszer, amit valaki megalkotott. Had hívjam én most az alkotót Teremtő egy igaz Istennek.

Anyagi létformánk és formák magukkal hordozzák a vágyat, hogy újból találkoznak a ,, magzatvízzel.”                                                                              E tudatalatti hiány érzet is mozgathat valakit.

A létezés Ősi keletkezése okán az életformák mindegyike érintkezik folyamatosan a vízzel, vagyis a tengerrel – ősi információval valamely módon.  A kertemben élő fa, nem tud elmenni a tengerhez, úgy mint én, viszont a légköri és anyagi körforgásnak köszönhetően, esőn keresztül, vagy akár talaj vízen keresztül is eljut a “tengervíz” hozzá. Vagyis minden létforma, hozzá jut az Ősi információt tartalmazó vízhez.

Kérdés felmerül jogosan, hogy a víz minősége és a víz információja mennyire és mivel szennyezetten jut el az alanyhoz, vagyis egészséges vízhez jut e?

Ehhez hozzájárul az is, hogy mi mit teszünk, a környezet épségéért?

Természetes feltöltődés irányából

Az  Élővíznek a ásványi tulajdonságán túl,  az  energia és információ vezetőképessége is jó.

Amikor elmegyünk nyaralni, kirándulni azt mondjuk feltöltődtünk. De mivel, a helyi kávéval, vagy étel különlegességgel?

Az élőközegeknek az éterikus mezője, azok alkotóinak bioenergiájával van tele. Ezt a bioenergiát, már számos módón mérhetjük, láthatjuk ( PL:  az emberi bioenergiák láthatóak az aura fotón).

Ez a mi üzem energiánk egy része, amit mindennapokban, az egészséges testműködésünkre, vagy beteg állapotból való felépülésre is használunk.

A tengeri nyaralás minőségének növelésénél fontos, hogy az igazi teljesebb élmény és energia feltöltődést ,  akkor adja a közeg, mikor lelked vágyódását követve, a legnagyobb  jelenléttel (valamint a stressz  és aggódást kizárva) éled át az eseményt, ami közben beszívod a helyi bió energiát.

Ha tetszik e téma tortájának e szelet cikkem, akkor lájkold és oszd meg.

D.István